RING OSS - 08-420 027 94

Spökvandring Gamla stan

RING OSS - 08-420 027 94

Spökvandring Gamla stan

spökvandring i Gamla stan bjuder på överraskningar

Kontakta oss - den här sidan om spökvandring i Gamla stan är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Våra spökvandringar i Gamla stan år 2020 är både för familjer med barn och för historiesugna vuxna. Under vår spökvandring i Gamla stan och i Stockholm kan den som vill leta efter den försvunna silverskatten på Baggensgatan 23 eller träffa den karismatiska slottsarkitekten Nicodemus Tessin – han som ritade hela Stockholms slott. Och har ni tur kan vi även råka på bödeln Jürgen Homuth eller varför inte konungamördaren Jacob Johan Anckarström? När vi möter dessa historiska personer, berättar vi om deras eget liv och öde, samtidigt som du som vandrar med oss på spökvandringen kan leva dig in i hur det kunde gå till en gång i Gamla stan och Stockholm.

Spökvandring i Gamla stan och middag

Efter vandringens slut – för den som är hugad och är törstig – kan vi tillsammans efter spökvandringen göra en visit till Gamla Stans äldsta källarvalv. Där väntar alla som vill det, ädel champagne eller någon annan alkoholfri och stärkande tår. Efter det kan ni sedan smörja kråset – och varför inte då på krogen Aifur i Gamla stan? Då förflyttas ni till vikingatiden eftersom Aifur just är en riktig vikingarestaurang där ni säkert kan dricka både mjöd och äta er mätta på vikingamat.

Boka en särskild möhippa och svensexa

Vill ni ordna en möhippa, svensexa eller någon annan särskild händelse kan vi skräddarsy spökvandringen just för ert sällskap. När ni bokar in er för en oförglömlig möhippa och svensexa har vi ett särskilt erbjudande. Allt detta och mer information kan vi ge er när ni tar kontakt med oss. Så ta kontakt och boka er redan idag så att ni vet att ni och er mö, eller sven, får upplevelser och underhållning under minst två timmar. 

Det vi kan erbjuda är:

  1. Guidning 90 minuter med skådespelare.
  2. Guidning 90 minuter med skådespelare och visning av Gamla stans äldsta källarvalv full med överraskning.
  3. Guidning 90 minuter med skådespelare och visning av Gamla stans äldsta källarvalv med överraskning. Då bokar vi bord åt er på valfri restaurang. Vi kan rekommendera middag och dryck på vikingarestaurangen Aifur, för att behålla känslan av historia även under resten av kvällen.